ΚΚΕ: Οι φιέστες της κυβέρνησης για τη συνταγματική αναθεώρηση αποπροσανατολίζουν τον λαό - iefimerida.gr

ΚΚΕ: Οι φιέστες της κυβέρνησης για τη συνταγματική αναθεώρηση αποπροσανατολίζουν τον λαό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα νέο γύρο παζαριών με τα άλλα κόμματα, με στόχο την ανεμπόδιστη εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής της, επιδιώκει η κυβέρνηση με τις προτάσεις της για τη συνταγματική αναθεώρηση, καταγγέλει το ΚΚΕ.

Σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού, το ΚΚΕ κάνει λόγο για κυβερνητικές φιέστες δήθεν διαλόγου για το Σύνταγμα και την ίδια ώρα θα υλοποιεί τα βάρβαρα μέτρα και θα προετοιμάζει νέο πλήγμα σε μισθούς, μεροκάματα, συνδικαλιστικές ελευθερίες και φοροληστεία του λαού.

Τονίζει ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζει τη γνωστή τακτική του συνεχούς αποπροσανατολισμού του λαού από τα πραγματικά του προβλήματα, τακτική την οποία ακολουθούν διαχρονικά όλες οι αντιλαϊκές κυβερνήσεις. Ταυτόχρονα, επιχειρεί να ντύσει με προοδευτικό περιτύλιγμα τις προτάσεις της για το Σύνταγμα, οι οποίες στοχεύουν σε περαιτέρω αντιδραστικές αλλαγές στη λειτουργία του αστικού κράτους, στο όνομα της «δημοκρατίας», παράλληλα με την επιδίωξη ενσωμάτωσης και χειραγώγησης του λαού.

Με τις προτάσεις της η κυβέρνηση επιδιώκει να ανοίξει νέο γύρο παζαριών με τα άλλα κόμματα, με στόχο τη σταθερότητα στην ανεμπόδιστη εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής της, την παραπέρα θωράκιση του αστικού πολιτικού συστήματος, για να υπηρετεί αποδοτικότερα τις ανάγκες του μεγάλου κεφαλαίου.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΚΕ συνταγματική αναθεώρηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ