Καρδίτσα: Τρεις 20χρονοι σκότωσαν 93χρονη για 600 ευρώ - iefimerida.gr

Καρδίτσα: Τρεις 20χρονοι σκότωσαν 93χρονη για 600 ευρώ

Φωτογραφία: Sooc/Δημήτρης Πανίδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας της 93χρονης στην Καρδίτσα από τρεις 20χρονους. Για 600 ευρώ.

Την άτυχη ηλικιωμένη βρήκαν οι συγγενείς της νεκρή το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, τυλιγμένη σε κλινοσκεπάσματα και κάτω από το κρεβάτι της, μέσα στο σπίτι της στους Σοφάδες Καρδίτσας.

Ως δράστες συνελήφθησαν δύο 20χρονοι κι ένας 19χρονος (και οι τρεις Ρομά), οι οποίοι, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, τις πρωινές ώρες της περασμένης Παρασκευής, μπήκαν από ανασφάλιστη είσοδο στο σπίτι της 93χρονης, την ακινητοποίησαν και με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν 600 ευρώ.

Όπως διαπιστώθηκε, οι δύο 20χρονοι έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, για κλοπές.

Οι δύο από τους τρεις ομολόγησαν καταθέτοντας,. όπως αναφέρει το Thessalianews: «Ξέραμε ότι η γυναίκα βγαίνει και κάθεται κάθε πρωί στο μπαλκόνι στις 07.00. Περάσαμε από μπροστά με ένα καροτσάκι με το οποίο μαζεύουμε πράγματα. Ο… (τρίτος δράστης που δεν ομολόγησε) της έπιασε την κουβέντα, προφασίστηκε κάτι και μπήκε στο σπίτι. Αυτός τη σκότωσε. Εμείς δεν ξέραμε ότι ήθελε να τη ληστέψει. Του είπαμε ξαφνιασμένοι ότι έκανε μεγάλο λάθος. Μετά πήρε 600 ευρώ. Μας είπε ότι θα κρατήσει τα 300 ευρώ και θα μας δώσει εμάς από 150 ευρώ».

Με δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος τους, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έγκλημα Καρδίτσα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ