Λονγκόρια κατά Τραμπ: Δεν είμαστε ούτε εγκληματίες, ούτε βιαστές [βίντεο] - iefimerida.gr

Λονγκόρια κατά Τραμπ: Δεν είμαστε ούτε εγκληματίες, ούτε βιαστές [βίντεο]

Φωτογραφία: Youtube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο συνέδριο των Δημοκρατικών βρέθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (ώρα Ελλάδος) η Εύα Λονγκόρια!

Η γνωστή ηθοποιός στήριξε την υποψήφια για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον, λέγοντας:

«Πιστεύω στην υποψήφια που πιστεύει σε όλους εμάς και αυτή είναι η Χίλαρι Κλίντον».

H Λονγκόρια δεν φάνηκε να έχει ιδιαίτερη... αδυναμία στον αντίπαλο, Ντόναλντ Τραμπ, αφού στη συνέχεια της ομιλίας της επεσήμανε:

«Είμαι ένατης γενιάς Αμερικανίδα από μία μικρή πόλη στο Νότιο Τέξας. Όταν ο Τραμπ μας αποκαλεί εγκληματίες και βιαστές, προσβάλλει τις αμερικανικές οικογένειες. Ο πατέρας μου δεν είναι ούτε βιαστής ούτε εγκληματίας, στην πραγματικότητα είναι ένας βετεράνος».

Να σημειωθεί ότι ο Τραμπ κατά την έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας είχε κατηγορήσει τους Μεξικάνους ότι εισέρχονται παράνομα στις ΗΠΑ και ότι «είναι βιαστές και φέρνουν ναρκωτικά»..

Τέλος, στηλίτευσε τη στάση του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών, απέναντι σε άτομα με αναπηρίες, λέγοντας ότι «όταν κορόιδεψε μια δημοσιογράφο με αναπηρία, κορόιδεψε και την αδελφή μου τη Λίζα και όσους είναι σαν κι αυτή. Όταν είπε ότι είναι επικίνδυνο να εργάζεται η σύζυγος, προσέβαλλε όχι μόνο εμένα, αλλά και τη μητέρα μου που εργαζόταν σαν δασκάλα για παιδιά με ειδικές ανάγκες και μεγάλωσε και τέσσερα παιδιά».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ