Η ΝΔ ζητά εξεταστική για το Plan X Βαρουφάκη σήμερα στη Βουλή - iefimerida.gr

Η ΝΔ ζητά εξεταστική για το Plan X Βαρουφάκη σήμερα στη Βουλή

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα σύγκρουση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης αναμένεται στη Βουλή με αφορμή τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με την ύπαρξη του περίφημου plan X του Γιάνη Βαρουφάκη.

Μετά από αίτημα της ΝΔ θα γίνει συζήτηση για τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής. Μάλιστα στο γαλάζιο στρατόπεδο υποστηρίζουν πως εκείνοι ψήφισαν υπέρ της εξεταστικής για τα δάνεια των κομμάτων και τον ΜΜΕ, επομένως ήρθε και η σειρά του ΣΥΡΙΖΑ να πει ναι στην εξεταστική για το plan X.

Υπέρ της συγκρότησης εξεταστικής επιτροπής έχει ταχθεί και το Ποτάμι ενώ το ΠΑΣΟΚ επιμένει να ζητά η διερεύνηση να ξεκινήσει από την ημέρα ένταξης της χώρας στο ευρώ, ώστε να μη μείνει καμία περίοδος διακυβέρνησης εκτός της απαραίτητης έρευνας.

Στη συζήτηση θα κυριαρχήσουν, όπως είναι φυσικό, οι πρόσφατες αποκαλύψεις Γκάλμπρεϊθ, αλλά και η εκτίμηση του κ. Στουρνάρα για το κόστος της διαπραγμάτευσης Βαρουφάκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ