Η Ζιζέλ σε σέξι πρωταγωνιστικό ρόλο στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων - iefimerida.gr

Η Ζιζέλ σε σέξι πρωταγωνιστικό ρόλο στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι θα ήταν η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων στο Ρίο δίχως την διασημότερη Βραζιλιάνα; Προς μεγάλη ικανοποίηση των απανταχού θαυμαστών της, οι διοργανωτές φαίνεται ότι το σκέφτηκαν αυτό.

Ετσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ζιζέλ Μπούντχεν θα έχει έναν «σέξι πρωταγωνιστικό ρόλο» στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το τι ακριβώς θα κάνει το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου.

Η Vogue ανέφερε σε σχετικό δημοσίευμα ότι θα υπάρχει μία «φουτουριστική» πασαρέλα στην οποία θα περπατήσει η εκρηκτική Βραζιλιάνα, παρότι έχει επίσημα έχει αποσυρθεί από την πασαρέλα.

Αυτή θα είναι πάντως «η πιο σέξι τελετή έναρξης όλων των εποχών σε Ολυμπιακούς αγώνες», όπως προβλέπει η Daily Mail, η οποία αναφέρει ότι θα υπάρχουν 6.000 ημίγυμνοι καλλιτέχνες, ενώ το θέμα θα είναι «η εξέλιξη του λαού της Βραζιλίας», με αναφορές στο τροπικό δάσος και το καρναβάλι.

«Θα υπάρχουν πολλές γυναίκες που θα χορεύουν σάμπα, σχεδόν γυμνές. Τα κοστούμια είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο αποκαλυπτικά», ανέφερε πηγή της Daily Mail.

Φωτογραφία: Instagram

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ