Αφαντοι πατέρας και κόρη που εξαφανίστηκαν στην Ηλεία -Ερευνες και με ελικόπτερο - iefimerida.gr

Αφαντοι πατέρας και κόρη που εξαφανίστηκαν στην Ηλεία -Ερευνες και με ελικόπτερο

Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμη κανένα ίχνος του πατέρα και της κόρης που εξαφανίστηκαν στην Ηλεία, με τις έρευνες να συνεχίζονται για ένατη ημέρα.

Ο 68χρονος Κωνσταντίνος Λοϊζίδης και η 44χρονη κόρη του Ελένη εξαφανίστηκαν στις 16 Ιουλίου. Χθες και σήμερα μετείχε στις έρευνες και ελικόπτερο της αστυνομίας, το οποίο πέταξε πάνω από ένας μεγάλο μέρος της δυτικής Ηλείας, ερευνώντας όλες τις περιοχές από τα Δουνέικα μέχρι και την Γαστούνη, χωρίς όμως να εντοπίσει κάποιο στοιχείο για τους δύο αγνοούμενους.

Παράλληλα, αστυνομικοί και πυροσβέστες έχουν ερευνήσει τις περιοχές από την Αγία Μαρίνα Δουνέικων, όπου τους είχαν δει για τελευταία φορά, έως και την ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας, όπου σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες βρίσκονταν τα ξημερώματα της 17ης Ιουλίου, στην Κουρούτα και ρωτούσαν ποιος δρόμος οδηγεί στην περιοχή των Δουνέικων, όπου παραθέριζαν.

Ομως, η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο οι μάρτυρες να είδαν απλά έναν άνδρα και μία γυναίκα που έμοιαζαν με τους αγνοούμενους.

Στο πλαίσιο των ερευνών έχουν γίνει αυτοψίες σε αρδευτικά κανάλια, αλλά και σε μικρούς δρόμους που υπάρχουν μέσα στον κάμπο της βόρειας Ηλείας, χωρίς και πάλι να έχει βρεθεί μέχρι τώρα κάποιο στοιχείο.

Ακόμη, έχει ζητηθεί και ερευνηθεί υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στα διόδια των εθνικών οδών Καλαμάτας - Κορίνθου και Πατρών - Αθηνών, ώστε να διαπιστωθεί αν ο πατέρας με την κόρη πέρασαν από τα σημεία αυτά, επιστρέφοντας στο σπίτι τους στο Ίλιον της Αττικής. Στην οικία τους εκεί βρέθηκαν αστυνομικοί, αλλά δεν εντόπισαν το αυτοκίνητο του 68χρονου, ούτε υπήρξε κάποια μαρτυρία για επιστροφή τους.

Υπενθυμίζεται ότι πατέρας και κόρη είχαν φύγει το απόγευμα της 16ης Ιουλίου από τα Δουνέικα, όπου παραθέριζαν και είχαν πάει στον γειτονικό ναό της Αγίας Μαρίνας, για να προσκυνήσουν. Εκεί τους είδε για τελευταία φορά ένας πιστός, την στιγμή που έφευγαν από το ναό με το αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αγνοούμενοι Ηλεία έρευνες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ