Κρήτη: 35χρονη τουρίστρια απειλούσε ότι θα πέσει από το μπαλκόνι ξενοδοχείου - iefimerida.gr

Κρήτη: 35χρονη τουρίστρια απειλούσε ότι θα πέσει από το μπαλκόνι ξενοδοχείου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή της Χερσονήσου, όταν τουρίστρια απειλούσε πως θα πέσει από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου που διέμενε και μάλιστα από μεγάλο ύψος.

Ολα άρχισαν όταν μία 35χρονη από τη Γαλλία, η οποία είχε έρθει στην Κρήτη για διακοπές μαζί με φίλους της απειλούσε ότι θα πέσει από το μπλακόνι του δωματίου στο ξενοδοχείο που διέμενε. Το δωμάτιό της βρισκόταν στο τέταρτο όροφο του ξενοδοχείου και μάλιστα σε αρκετά μεγάλο ύψος.

Οταν φίλοι και μέλη του γκρουπ κατάλαβαν τι προθέσεις της 35χρονηε ειδοποίησαν τους υπεύθυνους της ξενοδοχειακής μονάδας καθώς και τις αστυνομικές αρχές έτσι ώστε να μεταπείσουν την Γαλλίδα τουρίστρια να προβεί σ' αυτή την ενέργεια.

Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος που έσπευσαν προσπάθησαν να μεταπείσουν την νεαρή γυναίκα προκειμένου να μην προχωρήσει στις ενέργειες που είχε σχεδιάσει. Παράλληλα, έπειτα από γρήγορο επιχειρησιακό σχέδιο οι άνδρες της αστυνομίας κατάφεραν πολύ γρήγορα να ακινητοποιήσουν την 35χρονη Γαλλίδα τουρίστρια και κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή να της σώσουν τη ζωή.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου εξήγησε για ποιό λόγο ήθελα να δώσει τέλος στη ζωή της.

Πηγή πληροφοριών: cretapost.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ