Το πιο μικροσκοπικό κορίτσι -Μικρότερη και από μια κούκλα, τετράχρονη στην Αυστραλία [εικόνες] - iefimerida.gr

Το πιο μικροσκοπικό κορίτσι -Μικρότερη και από μια κούκλα, τετράχρονη στην Αυστραλία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πιο μικροσκοπικό κορίτσι, που όταν γεννήθηκε ήταν μικρότερο και από μια κούκλα, παρουσιάζει σε δημοσίευμά της η Mirror.

Πρόκειται για την τετράχρονη Σοφία στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, η οποία έχει ύψος μόλις 87 εκατοστά, την ώρα που τα κορίτσια της ηλικίας της έχουν κατά μέσο όρο ύψος 103 εκατοστά.

Το πιο μικροσκοπικό κορίτσι -Μικρότερη και από μια κούκλα, τετράχρονη στην Αυστραλία [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η μητέρα της μικρής Σοφίας Effie Panayiotou είναι ελληνικής καταγωγής, όπως φαίνεται από το όνομα, και μιλάει στη Mirror για τη μικρή της κόρη.

Το πιο μικροσκοπικό κορίτσι -Μικρότερη και από μια κούκλα, τετράχρονη στην Αυστραλία [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η μικρή Σοφία όταν γεννήθηκε ήταν μικρότερη και από μία κούκλα και η ανάπτυξή της προχωρούσε με πολύ αργούς ρυθμούς. Αν και το παράδοξο είναι ότι οι αυξητικές της ορμόνες δεν έχουν κανένα πρόβλημα, η ανάπτυξή της γίνεται εξαιρετικά αργά, γεγονός που προβληματίζει τους γιατρούς.

Το πιο μικροσκοπικό κορίτσι -Μικρότερη και από μια κούκλα, τετράχρονη στην Αυστραλία [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Όπως αναφέρει, η μητέρα της, όταν η Σοφία γεννήθηκε την έβαλε δίπλα σε μια κούκλα που της είχαν φέρει και ήταν μικρότερη.

Η ανάπτυξή της, πέραν του ύψους και του βάρους της, είναι κανονική όπως στα υπόλοιπα κορίτσια. «Είναι σαν όλα τα τετράχρονα μόνο που είναι πολύ μικρότερη» καταλήγει η Εφη Παναγιώτου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ