Αυτοί είναι οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τις ελληνικές ομάδες στο Europa League - iefimerida.gr

Αυτοί είναι οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τις ελληνικές ομάδες στο Europa League

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παναθηναϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ συμμετέχουν στον Γ' προκριματικό γύρο του Europa League και σήμερα (25/7) η UEFA γνωστοποίησε τους διαιτητές, που θα διευθύνουν τα ματς της Πέμπτης.

Τον εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΙΚ Στοκχόλμης θα σφυρίξει ο Γερμανός διαιτητής, Μπάστιάν Ντάνκερτ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Μάρκους Χάκερ και Ρενέ Ρόντε και τέταρτο διαιτητή, τον επίσης Γερμανό, Μπέντζαμιν Μπραντ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει την Αλκμάαρ στην Ολλανδία, με την ευρωπαϊκή επιτροπή διαιτησίας να ορίζει «άρχοντα» του ματς τον Φινλανδό, Ματίας Γκεστράνιους και βοηθούς τους συμπατριώτες του, Γιαν Πέτερ Αραβίρτα, και Μίκο Αλακάρε, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι επίσης Φινλανδός, ο Αντι Μουνούκα.

Τον εκτός έδρας αγώνας της ΑΕΚ με τη Σεντ Ετιέν στη Γαλλία ορίστηκε να διευθύνει ο Ιταλός, Αντόνιο Νταμάτο, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ρικάρντο Ντι Φιόρε, και Σαλβατόρε Λόνγκο, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ντομένικο Τσέλι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ