Πρωθυπουργός Βαυαρίας: Να αποσαφηνιστούν τα κίνητρα της επίθεσης αυτοκτονίας στο Ανσμπαχ - iefimerida.gr

Πρωθυπουργός Βαυαρίας: Να αποσαφηνιστούν τα κίνητρα της επίθεσης αυτοκτονίας στο Ανσμπαχ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Wikimedia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανάγκη να αποσαφηνιστούν τα αίτια του χθεσινοβραδινού χτυπήματος στο Άνσμπαχ «γρήγορα και πλήρως», καθώς «μόνο τότε θα καταλήξουμε στα σωστά συμπεράσματα», επεσήμανε ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Χορστ Ζεεχόφερ.

Ταυτόχρονα έκανε λόγο για «μέρες τρόμου» που βιώνει η Βαυαρία. Με ανακοίνωσή του, ο κ. Ζεεχόφερ δηλώνει την συμπαράστασή του στους τραυματίες, αλλά και την ευγνωμοσύνη του στις αστυνομικές και ιατρικές μονάδες που έσπευσαν στο σημείο.

Στο μεταξύ σε ένδειξη σεβασμού για τα γεγονότα στο Μόναχο και στο Άνσμπαχ το φημισμένο Φεστιβάλ του Μπαϊρόιτ που αρχίζει σήμερα ανακοίνωσε την ακύρωση του «κόκκινου χαλιού» και της δεξίωσης που είχαν προγραμματιστεί για απόψε.

Στο Φεστιβάλ, όπου συνήθως παρευρίσκεται και η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, η οποία ωστόσο φέτος έχει ανακοινώσει εδώ και μέρες ότι δεν θα παραστεί, λαμβάνονται αυστηρά μέτρα ασφαλείας, καθώς θεωρείται πιθανός στόχος τρομοκρατών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χορστ Ζεεχόφερ Ανσμπαχ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ