Super League: Η διοργανώτρια αρχή ευχήθηκε καλή επιτυχία ενόψει Ευρώπης - iefimerida.gr

Super League: Η διοργανώτρια αρχή ευχήθηκε καλή επιτυχία ενόψει Ευρώπης

Φωτογραφία: Eurokinissi/Χρήστος Ντουντούμης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλή επιτυχία στους συλλόγους της χώρας μας που αγωνίζονται αυτή την εβδομάδα στην Ευρώπη, ευχήθηκε ο πρόεδρος της Super League, Γ. Στράτος.

«O πρόεδρος της Super League Γιώργος Κ. Στράτος εύχεται καλή επιτυχία στις ομάδες της Super League που θα αγωνιστούν στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA» ανέφερε η ανακοίνωση.

Η διογρανώτρια αρχή δεν ξέχασε και τον πρώην πρόεδρο, Απόστολο Παπουτσάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 23 Ιουλίου του 2012.

Η ανακοίνωση

Στις 23 Ιουλίου συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από το χαμό του τ. προέδρου της Super League, αείμνηστου Απόστολου Παπουτσάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την 23η Ιουλίου του 2012.

Ο Απόστολος Παπουτσάκης διατέλεσε πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 και ξεχώρισε όχι μόνο για το ήθος και τη μετριοπάθειά του, αλλά και για την καλοσύνη και την ευγένεια που τον διέκρινε ως άνθρωπο.

Το παράδειγμα του Απόστολου Παπουτσάκη, ο οποίος προσπαθούσε με συναινετική διάθεση να γεφυρώνει τις αντιθέσεις και να προωθεί λύσεις για το καλό του ποδοσφαίρου, μέσα σε αντίξοες πολλές φορές συνθήκες, αποτελεί τη διαρκή παρακαταθήκη που άφησε το πέρασμά του από τη Super League.





Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League UEFA Γιώργος Στράτος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ