Πυροβολισμοί σε κλαμπ στη Φλόριντα -Δύο νεκροί και 17 τραυματίες [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Πυροβολισμοί σε κλαμπ στη Φλόριντα -Δύο νεκροί και 17 τραυματίες [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφία: NBC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας άγνωστος άνοιξε πυρ σε νυχτερινό κλαμπ στη Φλόριντα των ΗΠΑ με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, έχουν τραυματιστεί 14-16 άτομα.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στον χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων του Club Blu λίγο μετά τις 12.30 π.μ. τοπική ώρα και η αστυνομία βρήκε "πολλά θύματα που τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς", ανέφερε σε ανακοίνωσή του το αστυνομικό τμήμα του Φορτ Μάιερς. Οι τραυματισμοί είναι από ελαφροί έως απειλητικοί για τη ζωή.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο Club Blu στην περιοχή Fort Myers, κατά τη διάρκεια ενός εφηβικού event. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες στο χώρο βρίσκονταν και παιδιά ηλικίας 13 ετών.

Σύμφωνα με περιγραφές που μετέδωσε το Wink News, ένας τοπικός τηλεοπτικός σταθμός, τη στιγμή της επίθεσης επικράτησε πανικός, ενώ αναφορές κάνουν λόγο για πυροβολισμούς καθώς ο κόσμος έβγαινε από το νάιτ κλαμπ. Μάρτυρας δήλωσε ότι άκουσε τουλάχιστον 30 πυροβολισμούς από τη σκηνή οι οποίοι πιστεύει ότι προέρχονταν από έναν αριθμό όπλων.

Αμέσως μετά την επίθεση, ένας από τους διασωθέντες ανέβασε το παρακάτω βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, λέγοντας πως δεν θέλει να πεθάνει.

Τα θύματα δεν έχουν ακόμη αναγνωριστεί, ενώ το Wink News μεταδίδει ότι ένας ύποπτος βρίσκεται υπό κράτηση, ενώ οι αρχές αναζητούν ένα ακόμα άτομο.

Τρεις άνθρωποι προσήχθησαν για ανάκριση, ανέφερε η αστυνομία και η περιοχή "θεωρείται ασφαλής", αν και κοντινοί δρόμοι έχουν κλείσει καθώς η έρευνα συνεχίζεται.

Πυροβολισμοί σε κλαμπ στη Φλόριντα -Δύο νεκροί και 17 τραυματίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Το επεισόδιο σημειώνεται έξι εβδομάδες μετά τη σφαγή σε νυκτερινό κέντρο στην πόλη Ορλάντο της Φλόριντα, όπου ένας ένοπλος σκότωσε 49 ανθρώπους στο φονικότερο επεισόδιο μαζικών δολοφονιών με πυροβολισμούς στις ΗΠΑ.

Πυροβολισμοί σε κλαμπ στη Φλόριντα -Δύο νεκροί και 17 τραυματίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φλόριντα πυροβολισμοί Night club
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ