Ο αδερφός του Μπάρακ Ομπάμα ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσει... Τραμπ [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο αδερφός του Μπάρακ Ομπάμα ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσει... Τραμπ [εικόνα]

Φωτογραφία: Wikimedia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόφασή του να στηρίξει τον Ντόναλντ Τραμπ, γνωστοποίησε ο αδερφός του Μπαράκ Ομπάμα, Μάλικ.

Ο ετεροθαλής αδερφός του απερχόμενου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών παραχώρησε τηλεφωνική συνέντευξη, από την Κένια που διαμένει πλέον, στην «New York Post» και μεταξύ άλλων είπε:

«Είμαι απογοητευμένος από την διακυβέρνηση του αδελφού μου. Ο Τραμπ μιλάει μέσα από την καρδιά του. Επίσης με ενόχλησε που δεν ασκήθηκε δίωξη στην Χιλαρι Κλιντον για τα e-mail της. Δεν μπορείς να είσαι αμελής σε αυτά όταν είσαι υπουργός Εξωτερικών».

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις -όπως ήταν φυσικό- χαροποίησαν ιδιαίτερα τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έσπευσε να ενημερώσει τους followers του στο twitter, αφήνοντας το... καρφί του στο τέλος!

Ο αδερφός του Μπάρακ Ομπάμα, Μάλικ, μόλις ανακοίνωσε ότι θα με ψηφίσει. Μάλλον ο πρόεδρος θα του φέρθηκε άσχημα, όπως έκανε και σε όλους τους υπόλοιπους.

Ο αδερφός του Μπάρακ Ομπάμα ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσει... Τραμπ [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Και κάπως έτσι ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών απέκτησε έναν ψηφοφόρο από το πουθενά!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ