Τι συζητούσαν οι πολιτικοί αρχηγοί στο κιόσκι στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου - iefimerida.gr

Τι συζητούσαν οι πολιτικοί αρχηγοί στο κιόσκι στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ος είθισται, οι πολιτικοί αρχηγοί, μετά και το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας προσήλθαν στο περίφημο κιόσκι του Προεδρικού Μεγάρου.

Ολοι τους κάθισαν γύρω από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και όπως φάνηκε από τα πλάνα που μετέδωσε η ΕΡΤ στην αρχή υπήρξε κάποιος σύντομος διάλογος του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη με τον κ. Παυλόπουλο.

Τι συζητήθηκε στη συνέχεια; Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ο Πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης είχε αρκετές απορίες για την αυριανή εκδήλωση στο προαύλιο της Βουλής όπου ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να παρουσιάσει τις κυβερνητικές προτάσεις για τη συνταγματική αναθεώρηση και «βομβάρδισε» τον πρωθυπουργό με σχετικές ερωτήσεις, με τον τελευταίο να του απαντά και τους υπολοίπυς να ακούν...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ προεδρικό μέγαρο Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ