Μια νεκρή και δύο τραυματίες από επίθεση με ματσέτα κοντά στη Στουτγάρδη [εικόνες] - iefimerida.gr

Μια νεκρή και δύο τραυματίες από επίθεση με ματσέτα κοντά στη Στουτγάρδη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέος συναγερμός σήμανε στη Γερμανία και συγκεκριμένα σε πόλη κοντά στη Στουτγάρδη.

Μια γυναίκα έπεσε νεκρή και δύο ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν δέχτηκαν επίθεση από άνδρα με ματσέτα, ένα μεγάλο μαχαίρι, στην μικρή πόλη Reutlingen στα νοτιοδυτικά της χώρας.

Η γερμανική αστυνομία, συνέλαβε έναν άνδρα για την επίθεση, ο οποίος, όπως σημειώνουν οι τοπικές αρχές ενεργούσε μόνος του, αφού προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία ότι είχε συνεργούς, ενώ πρόσθεσαν ότι το περιστατικό δεν φέρει χαρακτηριστικά τρομοκρατικού χτυπήματος.

Σύμφωνα με τον Ιndependent η γερμανική αστυνομία ανέφερε ότι ο δράστης είναι Σύρος πρόσφυγας, αλλά προς το παρόν δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα το όνομά του, ενώ δεν έχουν γίνει σαφή και τα κίνητρά του.

Η Bild σημειώνει ότι το περιστατικό έλαβε χώρα κοντά σε ένα μαγαζί που πουλά κεμπάμπ, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα που έπεσε νεκρή εργαζόταν στο εν λόγω εστιατόριο. Σύμφωνα με την Daily Mail, μάλιστα, η νεκρή φέρεται να ήταν έγκυος.

Σύμφωνα με τη γερμανική αστυνομία, ο άνδρας είχε μία αντιπαράθεση με τη γυναίκα και την σκότωσε με την ματσέτα, ενώ ακολούθως επιτέθηκε σε μία άλλη γυναίκα και έναν άνδρα και τους τραυμάτισε.

Η γερμανική αστυνομία προσανατολίζεται προς ένα «έγκλημα πάθους» στην υπόθεση της δολοφονίας με ματσέτα μίας γυναίκας από 21χρονο σύρο πρόσφυγα σήμερα στην πόλη Ρόιτλινγκεν της νοτιο-δυτικής Γερμανίας.

«Οταν ένας άνδρας και μία γυναίκα διαπληκτίζονται, εκκινούμε από την αρχή ότι πρόκειται για ένα έγκλημα πάθους», δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA, τη στιγμή που τα μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι ο δράστης και το θύμα γνωρίζονταν και εργάζονταν στην ίδια δουλειά.

«Ο δράστης ήταν εντελώς εκτός εαυτού. Ετρεχε με τη ματσέτα στα χέρια πίσω από ένα περιπολικό. Ενας οδηγός με το αυτοκίνητό του τον έριξε κάτω και έμεινε ακίνητος», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στη Bild.

Ο πρόσφυγος «είναι γνωστός στην αστυνομία» από προηγούμενα περιστατικά, σύμφωνα με την αστυνομία. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NTV, κύμα πανικού υπήρξε στο κέντρο της πόλης μετά την επίθεση.

Η επίθεση έρχεται μόλις δυο ημέρες μετά τη δολοφονική επίθεση του 18χρονου Γερμανοϊρανού στο Μόναχο, που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο 9 ατόμων, ανάμεσά τους και ενός Ελληνα και τον τραυματισμό ακόμη 30 ατόμων.

Φωτογραφίες που ήδη κάνουν το γύρο του κόσμου μέσω των social media δείχνουν το δράστη στο έδαφος, ακινητοποιημένο από τους αστυνομικούς:

Μια νεκρή και δύο τραυματίες από επίθεση με ματσέτα κοντά στη Στουτγάρδη [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Μια νεκρή και δύο τραυματίες από επίθεση με ματσέτα κοντά στη Στουτγάρδη [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Μια νεκρή και δύο τραυματίες από επίθεση με ματσέτα κοντά στη Στουτγάρδη [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Μια νεκρή και δύο τραυματίες από επίθεση με ματσέτα κοντά στη Στουτγάρδη [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Μια νεκρή και δύο τραυματίες από επίθεση με ματσέτα κοντά στη Στουτγάρδη [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Μια νεκρή και δύο τραυματίες από επίθεση με ματσέτα κοντά στη Στουτγάρδη [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Στουτγάρδη νεκρός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ