Τσίπρας: Ημέρα τιμής και σεβασμού η επέτειος της Μεταπολίτευσης - iefimerida.gr

Τσίπρας: Ημέρα τιμής και σεβασμού η επέτειος της Μεταπολίτευσης

Φωτογραφία: Sooc/Νίκος Παλαιολόγος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ημέρα τιμής και σεβασμού στους ήρωες που υπερασπίστηκαν τη Δημοκρατία και την ελευθερία είναι η σημερινή σχολιάζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε μήνυμά του στο twitter.

«Η επέτειος της Μεταπολίτευσης είναι ημέρα τιμής και σεβασμού στους ήρωες που υπερασπίστηκαν τη Δημοκρατία και την ελευθερία. Το ιστορικό μας χρέος είναι η διαρκής διεύρυνση και εμπέδωση της Δημοκρατίας, καθώς η Ελλάδα βρίσκεται πλέον στο κατώφλι μιας νέας εποχής.

Απευθύνουμε στις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις, πρώτα από όλα στον ίδιο το λαό, πρόσκληση σε διάλογο πάνω στη Συνταγματική μεταρρύθμιση. Για ένα νέο Σύνταγμα που θα σηματοδοτήσει τη Νέα Μεταπολίτευση και θα οδηγήσει σε μια νέα Ελλάδα: Την Ελλάδα του 2021» αναφέρει η ανάρτηση του πρωθυπουργού στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσίπρας μήνυμα δημοκρατία Twitter
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ