Ρίτσαρντ Ντρέιφους: Οταν πεθάνω, θέλω να χτυπήσω τον Θεό στο πρόσωπο -Μέθυσος νταής ο Τραμπ - iefimerida.gr

Ρίτσαρντ Ντρέιφους: Οταν πεθάνω, θέλω να χτυπήσω τον Θεό στο πρόσωπο -Μέθυσος νταής ο Τραμπ

Φωτογραφία: ΑΠΕ/ EPA/ CLAUDIO ONORATI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τον Θεό, τις γυναίκες και τη μανιοκατάθλιψη μίλησε ο Ρίτσαρντ Ντρέιφους, σε μία εξομολόγησή του στον Guardian.

«Οταν πεθάνω, ελπίζω ότι θα έχω την ευκαιρία να χτυπήσω τον Θεό στο πρόσωπο. Αν υπάρχει Θεός, το γνωρίζει ήδη αυτό, οπότε θα ξεφύγει. Και ως αγνωστικιστής που είμαι, πιθανότατα δεν θα έχω αυτή την ευκαιρία», έγραψε ο 68χρονος Αμερικανός ηθοποιός, δηλωμένος αγνωστικιστής.

Στην εξομολόγησή του ακόμη γράφει ότι έμαθε τα πάντα για τις γυναίκες και το σεξ από τη μητέρα του, με την οποία μιλούσε για τα πάντα. «Κάποτε μου είπε ''Ρίτσαρντ, για να ησυχάσεις, δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορείς να κάνεις στην κρεβατοκάμαρα''».

Πάντως, δεν διστάζει να παραδεχθεί ότι κάποτε συνειδητοποίησε ότι είχε πληγώσει κάθε γυναίκα που είχε ερωτευτεί έως τότε. «Νόμιζα ότι ήμουν πραγματικά καλός τύπος. Ομως, ανασυγκροτήθηκα και έγραψα απολογητικές επιστολές. Η απάντησή τους ήταν του τύπου ''αυτό το πλοίο έχει σαλπάρει φίλε''».

Ο Ντρέιφους μιλά όμως και για τη μανιοκατάθλιψη, από την οποία συνειδητοποίησε ότι έπασχε στα 13 ή τα 14 του και το λάτρεψε. «Πάντα το έλεγα στον κόσμο και το χρησιμοποιούσα, πρόθυμα και με χαρά. Οταν χτυπήθηκα από την κατάθλιψη, ναι αυτό ήταν φρικτό και ανυπόφορο».

Τέλος, ξεσπά και εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο χαρακτήρισε μέθυσο, κακεντρεχή και νταή που ψεύδεται. «Αν ένας τέτοιος άνδρας σου ζητά να παντρευτεί την κόρη σου, ποια θα πρέπει να είναι η απάντηση; Αν είναι αρνητική, προφανώς δεν θα πρέπει να του δώσουμε την πιο ισχυρή θέση στον πλανήτη», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρίτσαρντ Ντρέιφους Ντόναλντ Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ