Φλαμπουράρης: Καμία περίπτωση για εκλογές πριν από την ώρα τους - iefimerida.gr

Φλαμπουράρης: Καμία περίπτωση για εκλογές πριν από την ώρα τους

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης απέκλεισε κατηγορηματικά να γίνουν εκλογές «πριν από την ώρα τους».

Αναφερόμενος στον εκλογικό νόμο, ο υπουργός Επικρατείας δήλωσε ότι από την πρώτη στιγμή δεν πίστεψε ότι η κυβέρνηση θα μπορούσε να συγκεντρώσει τις 200 ψήφους, καθώς ήταν δεδομένη η στάση ορισμένων κομμάτων.

«Ομως η απλή αναλογική είναι πια νόμος του κράτους. Θα εφαρμοστεί στις μεθεπόμενες εκλογές και κανείς δεν μπορεί πια να την αλλάξει», πρόσθεσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ συμπλήρωσε ότι μέχρι να γίνουν εκλογές η κυβέρνηση μπορεί να φέρει νόμο για το σπάσιμο των μεγάλων περιφερειών.

Παράλληλα, ο υπουργός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΔΗΜΑΡ και την Ενωση Κεντρώων, διευκρινίζοντας όμως ότι δεν έχουν γίνει τέτοιες συζητήσεις.

«Δεν είναι ευχαριστημένος ο κόσμος», αναγνώρισε ο κ. Φλαμπουράρης. «Αλλά να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι είναι αρκετά αυτά που έκανε μέχρι τώρα η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. Βοηθήσαμε ο κόσμος να έχει τα στοιχειώδη και να μην ψάχνει τα σκουπίδια», συμπλήρωσε.

Ακόμη, εκτίμησε ότι η χώρα θα βγει μετά το 2017 στις αγορές, όπως και ότι οι φόροι θα μειώνονται ότι πάει καλά η οικονομία.

Αναφερόμενος στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών ο κ. Φλαμπουράρης σημείωσε πως η διαπλοκή δεν καταπολεμάται με το εάν θα δοθούν 4 ή 5 άδειες. Όπως τόνισε όμως αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να δοθούν περισσότερες από 4.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ