ΝΔ: Ο Τσίπρας κάνει λογοκλοπή -Ο όρος «νέα Μεταπολίτευση» είναι του Μητσοτάκη - iefimerida.gr

ΝΔ: Ο Τσίπρας κάνει λογοκλοπή -Ο όρος «νέα Μεταπολίτευση» είναι του Μητσοτάκη

Φωτογραφία: Alexandros Michailidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για λογοκλοπή κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα η Νέα Δημοκρατία, υπογραμμίζοντας πως οι έννοιες «νέα Μεταπολίτευση» και «Ελλάδα του 2021» έχουν χρησιμοποιηθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραθέτει και τις σχετικές αναφορές, αποδεικνύοντας τους ισχυρισμούς της.

«Ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας χρησιμοποίησε τις έννοιες ''νέα Μεταπολίτευση'' και ''Ελλάδα του 2021''», αναφέρει, αρχικά και τονίζει στη συνέχεια:
«Και οι δυο αυτές έννοιες αποτέλεσαν τα βασικά μηνύματα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο 10ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο του Κόμματος, τον περασμένο Απρίλιο»

«Ο κ. Τσίπρας μπορεί να είναι ικανός στη λογοκλοπή, αλλά είναι ανίκανος να υπηρετήσει προς όφελος των πολιτών και της πατρίδας αυτές τις έννοιες, λόγω της ανικανότητας, της ιδεοληψίας και του πολιτικού τυχοδιωκτισμού που τον διακρίνει», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ, παραθετοντας τα λεγόμενα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Κατεβάστε την αναφορά του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για τη «νέα Μεταπολίτευση» εδώ

Κατεβάστε την αναφορά του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για την «Ελλάδα του 2021» εδώ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ