Τούρκος υπουργός, αρμόδιος για την ΕΕ: Το πραξικόπημα δεν ήταν παιχνίδι πόκεμον - iefimerida.gr

Τούρκος υπουργός, αρμόδιος για την ΕΕ: Το πραξικόπημα δεν ήταν παιχνίδι πόκεμον

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/OLIVIER HOSLET
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στην Ευρώπη εξαπολύει ο Τούρκος υπουργός αρμόδιος για την Ευρωπαική Ενωση Ομέρ Τσελίκ μέσω Twitter, κατηγορώντας την πως κανείς αξιωματούχος δεν βρέθηκε στην χώρα του μετά την απόπειρα πραξικοπήματος.

«Ορισμένοι Ευρωπαίοι φίλοι μας βλέπουν την απόπειρα πραξικοπήματος ως παιχνίδι πόκεμον. Πρέπει να έρθουν στην Τουρκία να δουν τι στην πραγματικότητα σημαίνει απειλή πραξικοπήματος», αναφέρει και προσθέτει:

«Καμία επίσημη ευρωπαϊκή αρχή δεν ήρθε στην Τουρκία μετά την απόπειρα, για να δείξει την αλληλεγγύη της προς τον πρόεδρο ή τον πρωθυπουργό».

Ο Ομέρ Τσελίκ, μάλιστα, τονίζει πως αν είχε προκύψει ζήτημα σχετικό με την προσφυγική κρίση Ευρωπαίοι αξιωματούχοι θα είχαν σπεύσει στη χώρα του.

«Αν ήταν το ζήτημα μετανάστευσης, θα είχαν επισκεφτεί την Αγκυρα μέσα σε μερικές ημέρες. Λυπημένοι για να δουν ότι απέτυχαν στο τεστ της Δημοκρατίας», σημειώνει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ