Ελληνας πολίτης ανάμεσα στα θύματα από την επίθεση στο Μόναχο - iefimerida.gr

Ελληνας πολίτης ανάμεσα στα θύματα από την επίθεση στο Μόναχο

Φωτογραφία: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιβεβαιώθηκε η τραγική πληροφορία ότι άτομο από την Ελλάδα είναι ανάμεσα στα θύματα της αιματηρής επίθεσης στο Μόναχο.

Την πληροφορία που υπήρξε τις τελευταίες ώρες επιβεβαίωσε το υπουργείο Εξωτερικών πριν από λίγο. Ο 18χρονος Γερμανο-ιρανός δράστης της επίθεσης άφησε πίσω του 9 νεκρούς και 27 τραυματίες, πριν αυτοκτονήσει.

Οι γερμανικές αρχές δεν ανακοίνωσαν πληροφορίες για την εθνικότητα των θυμάτων, πέρα από το γεγονός ότι πρόκειται για κατοίκους του Μονάχου και των γύρω περιοχών. Ηδη το Κόσοβο και η Τουρκία έχουν επιβεβαιώσει ότι τρεις πολίτες από την κάθε χώρα ήταν ανάμεσα στους νεκρούς.

H ανακοίνωση του ΥΠΕΞ

Ο απολογισμός της χθεσινής τραγικής επίθεσης στο εμπορικό κέντρο Olympia του Μονάχου περιλαμβάνει, δυστυχώς, και έναν Έλληνα πολίτη μεταξύ των αθώων θυμάτων.

Τις δύσκολες αυτές στιγμές, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στο Μόναχο προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σε συνεννόηση με τις αρμόδιες γερμανικές Αρχές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μόναχο επίθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ