Όλι Ρεν: Η Ευρώπη χρειάζεται ένα αποφασιστικό πακέτο μέτρων - iefimerida.gr

Όλι Ρεν: Η Ευρώπη χρειάζεται ένα αποφασιστικό πακέτο μέτρων

Όλι Ρεν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αυτή την εβδομάδα διακυβεύονται το σταθερό μέλλον του ευρώ και, κατά συνέπεια, η οικονομική ανάκαμψη και η απασχόληση» επισήμανε με δηλώσεις του στο πρακτορείο Reuters ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, Όλι Ρεν.

Αναφερόμενος στην Σύνοδο Κορυφής στις 8 και 9 Δεκεμβρίου, ο κ. Ρεν πρόσθεσε ότι «δημιουργείται η ανάγκη για την υιοθέτηση ενός αποφασιστικού πακέτου μέτρων από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο».

Οι δηλώσεις του αυτές είναι ενδεικτικές της κρισιμότητας της εβδομάδας που έρχεται, καθώς οι Ευρωπαίοι ηγέτες καλούνται να δώσουν αποφασιστική απάντηση στην κρίση χρέους, η οποία έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις.

Την κατάσταση εντείνουν και οι προτροπές από πλευράς ΗΠΑ, ώστε να επιτευχθεί συμφωνία σε ένα πειστικό σχέδιο διάσωσης που θα εμποδίσει την εξάπλωση της κρίσης χρέους στην Ευρώπη και θα ενισχύσει την βιωσιμότητα του ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ