Οι τελευταίοι Ολυμπιακοί Αγώνες για τον Γιουσέιν Μπολτ -Τίτλοι τέλους μετά το Ρίο - iefimerida.gr

Οι τελευταίοι Ολυμπιακοί Αγώνες για τον Γιουσέιν Μπολτ -Τίτλοι τέλους μετά το Ρίο

Φωτογραφία: Wikimedia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πεποίθησή του ότι στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας θα γραφτεί ιστορία, εξέφρασε ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ, Γιουσέιν Μπολτ.

«Είμαι και αισθάνομαι καλά, προπονούμαι καλά και είμαι ευχαριστημένος με το επίπεδο στο οποίο βρίσκομαι», δήλωσε αρχικά ο 29χρονος αθλητής, ξεκαθαρίζοντας πως έχει απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις στο μηνίσκο.

Ο υπεραθλητής από τη Τζαμάικα ξεκαθάρισε πως μοναδικός του στόχος είναι το 3x3 (τρία διαδοχικά χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς αγώνες), τονίζοντας ότι αυτή θα είναι η τελευταία Ολυμπιάδα στην οποία θα πάρει μέρος.

«Εκεί θα γραφτεί ιστορία. Είμαι ενθουσιασμένος και έχω ετοιμάσει ένα σόου για όλον τον κόσμο. Αυτοί είναι οι τελευταίοι Αγώνες μου. Θα είναι μεγάλο».

Τέλος, ο Μπολτ αναφέρθηκε και στο μεγάλο του αντίπαλο, Τζάστιν Γκάτλιν λέγοντας ότι:

«Είναι ένας σκληρός ανταγωνιστής. Φέτος δεν θα είναι το ίδιο. Είμαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και θα το διεκδικήσω (το μετάλλιο) μέχρι την τελευταία στιγμή».

O 29χρονος σπρίντερ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το Diamond League του Λονδίνου, κλήθηκε να σχολιάσει και τον αποκλεισμό της ομάδας στίβου της Ρωσίας από τους Ολυμπιακούς του Ρίο λόγω εμπλοκής σε σκάνδαλο ντόπινγκ.

«Αν υπάρχουν αποδείξεις ότι έχει βρεθεί κάποιος θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, τότε πρέπει να λάβεις δράση. Το ντόπινγκ στο στίβο είναι μια ιστορία που εξελίσσεται άσχημα. Αν πρέπει να κάνουμε μια δήλωση γι' αυτό που συνέβη, τότε μπράβο! Η απόφαση αυτή τρομάζει πολλούς και στέλνει μήνυμα ότι το άθλημα είναι σοβαρό» κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ