Βιντεοκλίπ μετά θάνατον για την Έιμι Γουάινχαουζ [βίντεο] - iefimerida.gr

Βιντεοκλίπ μετά θάνατον για την Έιμι Γουάινχαουζ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχεδόν πέντε μήνες μετά το θάνατό της, οι θαυμαστές της Έιμι Γουάινχαουζ έχουν την ευκαιρία να ξαναδούν την αγαπημένη τραγουδίστρια, στο νέο της βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Οur Day Will Come», το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο νέο της δίσκο που κυκλοφορεί τη Δευτέρα.

Ο δίσκος με τον τίτλο «Amy Lioness: Hidden Treasures», θα περιλαμβάνει ακυκλοφόρητα κομμάτια της Έιμι και διασκευές μεγάλων επιτυχιών που ερμηνεύει η αδικοχαμένη τραγουδίστρια. Το «Οur Day Will Come» είναι το πρώτο single που κυκλοφορεί από το συγκεκριμένο δίσκο και είναι διασκευή του ομώνυμου τραγουδιού των Ruby And The Romantics, που πρωτοκυκλοφόρησε το 1963.

Το βιντεοκλίπ είναι μοντάζ από σκηνές προηγούμενων βίντεο, συναυλίες και προσωπικές στιγμές της Έιμι, η οποία ηχογράφησε το συγκεκριμένο κομμάτι το 2002.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ