Αποχώρησε η Χρυσή Αυγή από την Βουλή – Αρνήθηκε ότι είχε «παζάρια» με τον ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Αποχώρησε η Χρυσή Αυγή από την Βουλή – Αρνήθηκε ότι είχε «παζάρια» με τον ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποχώρησε από την συζήτηση για τον εκλογικό νόμο και θα απόσχει από την ψηφοφορία η Χρυσή Αυγή.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, στην ομιλία του είπε πως η Χρυσή Αυγή δεν συμμετέχει στα "ανατολίτικα παζάρια" της κυβέρνησης και δεν γίνεται ουρά κανενός.

Αποχώρησε  η Χρυσή Αυγή από την Βουλή – Αρνήθηκε ότι είχε «παζάρια» με τον ΣΥΡΙΖΑ | iefimerida.gr 0

Εκανε λόγο για «εκστρατεία λάσπης» που εκτοξεύτηκε κατά της Χρυσής Αυγής, υποστηρίζοντας πως δεν ήρθε σε επαφή με κανένα κόμμα για τον εκλογικό νόμο, «ούτε κανένα αλισβερίσι υπήρξε όπως κάποιοι συκοφάντες διέδιδαν».

Αποχώρησε  η Χρυσή Αυγή από την Βουλή – Αρνήθηκε ότι είχε «παζάρια» με τον ΣΥΡΙΖΑ | iefimerida.gr 1

Σημείωσε πως η Χρυσή Αυγή κατέθεσε τροπολογία για μείωση του αριθμού των βουλευτών στους 200 και για την ψήφο των Ελλήνων Ομογενών, κάτι που προβλέπεται στο Σύνταγμα (άρθρο 51, παρ. 4) από την αναθεώρηση του 2001.

Προειδοποίησε πως οποιαδήποτε μείωση του πλαφόν του 3% θα ήταν εθνικό έγκλημα, καθώς θα άνοιγε την "κερκόπορτα" της Βουλής στους πράκτορες της Άγκυρας.

Τέλος, αναφερόμενος στους χειρισμούς της κυβέρνησης με το ζήτημα των αναταραχών στην Τουρκία αναρωτήθηκε πώς γίνεται ένα ευνομούμενο κράτος της Ευρώπης να παραδώσει στην γείτονα χώρα πολίτες που απειλούνται με ποινή θανάτου.

Αποχώρησε  η Χρυσή Αυγή από την Βουλή – Αρνήθηκε ότι είχε «παζάρια» με τον ΣΥΡΙΖΑ | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ