Ποδηλατικός αγώνας και συναυλία Ψαραντώνη για να πάρουν ποδήλατα Χαλκιαδάκη-Μηλάκη για τους Παραολυμπιακούς - iefimerida.gr

Ποδηλατικός αγώνας και συναυλία Ψαραντώνη για να πάρουν ποδήλατα Χαλκιαδάκη-Μηλάκη για τους Παραολυμπιακούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δίδυμο Αδαμαντία Χαλκιαδάκη-Ηρώ Μηλάκη, αθλήτριες του συλλόγου ΑΜΕΑ «Τάλως» έκαναν πρόσφατα υπερήφανη την Ελλάδα και την Κρήτη κατακτώντας το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδηλασίας.

Οι δυο κοπέλες έχουν δείξει με τις εμφανίσεις τους φέτος ότι δικαίως θεωρούνται από τα φαβορί για ένα μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ωστόσο για να πάνε εκεί με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις χρειάζονται ένα επαγγελματικό ποδήλατο υψηλών προδιαγραφών.

Προκειμένου να το αποκτήσουν λοιπόν ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ελιάς(η Ελιά είναι χωριό της Κρήτης, κοντά στην Χερσόνησο "ΑΓ. ΡΩΜΑΝΟΣ Ο ΜΕΛΟΔΟΣ" στις 31 Ιουλίου , μαζί με τον Δήμο Χερσονήσου και το Αθλητικό Σωματείο ''Α.Ο ΡΩΜΑΝΟΣ'' , τον Παγκρήτιο ποδηλατικό αγώνα ''ΕΛΕΥΘΕΙΑ''.

Οι διοργανωτές, μέσα από αυτόν τον αγώνα θέλουν να τιμήσουν τους αθλητές της Ελιάς (εκτός από τα κορίτσια της ποδηλασίας, από το ίδιο χωριό είναι οι αδελφές Βασιλείου, εκ των οποίων η Άννα προκρίθηκε πρόσφατα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο αγώνισμα των 400 μέτρων και ο παγκόσμιος πρωταθλητής Καράτε - Kick Boxing Μανώλης Κλώναρης) αλλά και να συνδράμουν ώστε οι Χαλκιαδάκη – Μηλάκη να αποκτήσουν ένα σύγχρονο ποδήλατο. Έχουν ήδη γίνει οι σχετικές επαφές με χορηγούς ενώ τα έσοδα της εκδήλωσης θα πάνε για αυτόν τον σκοπό.
Ο ποδηλατικός αγώνας θα διεξαχθεί στις 31 Ιουλίου (5μμ) στο γήπεδο του Ρωμανού.Στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί απονομή επάθλων, ενώ μια ώρα αργότερα θα ακολουθήσει συναυλία του Ψαραντώνη.

Δηλώσεις συμμετοχής στο verversid@yahoo.gr

Πληροφορίες εδώ: https://www.facebook.com/Eleftheia/?fref=nf

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ