Στα μαλακά οι 8 Τούρκοι -Δύο μήνες φυλάκιση με αναστολή - iefimerida.gr

Στα μαλακά οι 8 Τούρκοι -Δύο μήνες φυλάκιση με αναστολή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποινή φυλάκισης δύο μηνών με αναστολή για παράνομη είσοδο στη χώρα επέβαλε το μονομελές πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης στους 8 Τούρκους στρατιωτικούς.

Το δικαστήριο αθώωσε τους 8 για την κατηγορία της παράνομης πτήσης με ελικόπτερο από την Τουρκία στην Αλεξανδρούπολη, αναγνωρίζοντας ότι βρίσκονταν σε κίνδυνο.

Οι Τούρκοι αξιωματικοί πάντως δεν θα αφεθούν ελεύθεροι καθώς για λόγους ασφαλείας υπάρχει σε ισχύ το μέτρο διοικητικής κράτησης.

Επεισόδιο με Τούρκο πολίτη
Κατά την διακοπή της δίκης σημειώθηκε έντονο επεισόδιο ανάμεσα σε Τούρκο πολίτη, ο οποίος βρίσκεται μαζί με την τουρκική αποστολή νομικών που ζητά την έκδοση των 8 στρατιωτικών, και τους Ελληνες δικηγόρους.
Συγκεκριμένα ο Τούρκος πολίτης πλησίασε την ομάδα των Ελλήνων νομικών και τους εξύβρισε. Το επεισόδιο έληξε με την προσαγωγή του από την αστυνομία και με τους Ελληνες δικηγόρους ζητούν να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ