Οι συνήγοροι της ΧΑ ζητούν να καταθέσει στο δικαστήριο ο Νίκος Δένδιας - iefimerida.gr

Οι συνήγοροι της ΧΑ ζητούν να καταθέσει στο δικαστήριο ο Νίκος Δένδιας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίτημα να έλθει ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας στο δικαστήριο των κατηγορούμενων της Χρυσής Αύγης και να καταθέσει υπέβαλαν οι συνήγοροι υπεράσπισης των χρυσαυγιτών.

Το αίτημα ήρθε μετά την αποκάλυψη ιδιοκτήτη ζαχαροπλαστείου απέναντι από την καφετέρια «Κοράλι» ότι την επόμενη της δολοφονίας Φύσσα, στο μαγαζί του μαζί με τους αστυνομικούς πήγε και ο Νίκος Δένδιας.

Ο μάρτυρας Χρήστος Χρηστίδης κατέθεσε πως εκείνο το βράδυ το μαγαζί του ήταν κλειστό και ότι έμαθε την επόμενη, από τους δημοσιογράφους, τι είχε συμβεί διευκρινίζοντας πως οι δυο κάμερες που είχε στον εξωτερικό χώρο ήταν ψεύτικες.
Μάλιστα, ο μάρτυρας κατέθεσε ότι μαζί με τους αστυνομικούς που επισκέφθηκαν το μαγαζί του την επομένη της δολοφονίας Φύσσα, στο πλαίσιο της έρευνας, ήταν και ο τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας. Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφαση του και διέκοψε για την Δευτέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Δένδιας Χρυσή Αυγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ