Δένδιας για Μουζάλα: Τον τιμά που έχει το θάρρος να ζητάει συγγνώμη - iefimerida.gr

Δένδιας για Μουζάλα: Τον τιμά που έχει το θάρρος να ζητάει συγγνώμη

Φωτογραφία: Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψή του για τη «συγγνώμη» του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλα προς το πρόσωπό του, εξέφρασε ο Νίκος Δένδιας.

«Οφείλω να αναγνωρίσω ότι δεν είναι σύνηθες ένας πολιτικός ή ένας υπουργός να έχει το θάρρος να ζητάει συγγνώμη για μία άποψη που έχει διατυπώσει στο παρελθόν», σχολίασε ο κ. Δένδιας μιλώντας στον Real FM 97,8 και πρόσθεσε: «Κατά συνέπεια, και μόνον αυτό τον τιμά τον κ.Μουζάλα και τον τιμά εξαιρετικά και θα το διατυπώσω και στη Βουλή, όταν τον δω και όταν έρθει».

«Από την αρχή είχαμε πει, καλώς κακώς, έχουμε αυτή την εμπειρία σε αυτό το θέμα, ότι αυτό το οποίο κάνει η κυβέρνηση με τη δημιουργία ανεξάρτητου, μη στελεχωμένου υπουργείου, είναι καταστροφικό. Βρέθηκε, λοιπόν, ένας άνθρωπος να άρει τον σταυρό του μαρτυρίου. Αποδεικνύεται και ότι είναι ένας ειλικρινής και αξιοπρεπής άνθρωπος, αναγνωρίζοντας τις καταστάσεις ως είχαν», τόνισε μεταξύ άλλων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής της ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Δένδιας Γιάννης Μουζάλας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ