Στάση εργασίας στον ΟΑΣΘ σήμερα -Πότε δεν θα κυκλοφορούν λεωφορεία - iefimerida.gr

Στάση εργασίας στον ΟΑΣΘ σήμερα -Πότε δεν θα κυκλοφορούν λεωφορεία

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στάση εργασίας λόγω της μη καταβολής των δεδουλευμένων τους για τον μήνα Ιούνιο, πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ.

Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 21:00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

"Η καθυστέρηση καταβολής της μισθοδοσίας του μηνός Ιουνίου 2016 δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα της Διοίκησης του Ο.Α.Σ.Θ., αλλά στις συσσωρευμένες οφειλές του Ελληνικού Δημοσίου και την ιδιαίτερη δυσχερή οικονομική κατάσταση. Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη και την κατανόηση από όλους τους πολίτες του Νομού Θεσσαλονίκης", αναφέρεται στην ανακοίνωση του ο ΟΑΣΘ.

Η νυκτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο 78Ν «ΚΤΕΛ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ» θα λειτουργήσει κανονικά από τις 22:10 έως 06:25, όπως επίσης και τα ειδικά διασκευασμένα λεωφορεία για τη δωρεάν μετακίνηση των Α.με.Α..

Υπενθυμίζεται ότι στάση εργασίας πραγματοποιήθηκε και σήμερα (21/7) το πρωί από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 09:00 π.μ.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΑΣΘ στάση εργασίας λεωφορεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ