Κ.Σημίτης: «Αναδιάρθρωση τώρα» - iefimerida.gr

Κ.Σημίτης: «Αναδιάρθρωση τώρα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε συνέντευξη του στο «Βήμα της Κυριακής» ο Κώστας Σημίτης ζητά «Αναδιάρθρωση τώρα»!!! Ότι δηλαδή λένε εδώ και μερικές ημέρες οι της «εκσυγχρονιστικής πτέρυγας» : Βάσω Παπανδρέου, Εκτορας Νασιώκας, Γιώργος Φλωρίδης κλπ. Ποιά είναι η συλλογιστική Σημίτη; Ότι πρέπει να αναλάβουμε εμείς την σχετική πρωτοβουλία, αλλιώς οι αγορές και οι πιστωτές μας θα μας πηγαίνουν από μνημόνιο σε μνημόνιο και για τα επόμενα 20 χρόνια η Ελλάδα θα είναι έρμαιο των αποφάσεων των ξένων.

Δεδομένου ότι το λέει ένας κατά τεκμήριο σοβαρός πολιτικός, που διετέλεσε Πρωθυπουργός επί 8 χρόνια, ασφαλώς η άποψη του έχει βαρύνουσα σημασία και δυνατότητα επηρεασμού της κοινής γνώμης. Το θέμα – και το πρόβλημα - είναι σε ποιά έκταση. Αν δηλαδή σπεύσουν να αποσύρουν καταθέσεις από τις τράπεζες, δε βλέπω κάποια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να βγάζουν Πάσχα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μνημόνιο Σημίτης αναδιάρθρωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ