Φωτιά σε διαμέρισμα στον Πειραιά -Στο νοσοκομείο 3 ενήλικες και ένα βρέφος [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Φωτιά σε διαμέρισμα στον Πειραιά -Στο νοσοκομείο 3 ενήλικες και ένα βρέφος [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής κατασβέστηκε η φωτιά, που είχε ξεσπάσει σε πενταόροφη πολυκατοικία στον Πειραιά.

Η πυρκαγιά ξέσπασε, υπό αδιευκρίνιστη προς το παρόν αιτία, στο ισόγειο διαμέρισμα της πολυκατοικίας στην οδό Κουντουριώτου 40.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες και με την χρήση κλιμακοφόρου οχήματος, κατάφερε να απεγκλωβίσει ένα βρέφος και άλλα 8 άτομα (έξι γυναίκες και έναν άνδρα) που είχαν εγκλωβιστεί σε υπερκείμενους ορόφους.

Τρία από τα άτομα αυτά μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Τζάνειο νοσοκομείο, ενώ το βρέφος με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και με τη βοήθεια μοτοσυκλετιστών της ομάδας ΔΙΑΣ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η υγεία των τριών ατόμων αλλά και του βρέφους δεν εμπνέει κάποια ανησυχία.

Φωτιά σε διαμέρισμα στον Πειραιά -Στο νοσοκομείο 3 ενήλικες και ένα βρέφος [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η φωτιά λόγω των εύφλεκτων υλικών, πήρε γρήγορα διαστάσεις, ενώ στην κατάσβεσή της συμμετείχαν 50 άνδρες της Πυροσβεστικής με 20 οχήματα και μία μονάδα της ΕΜΑΚ.

Αυτήν τη στιγμή, άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας πραγματοποιούν αποκάθαρση του χώρου, ενώ γίνονται έρευνες σε όλους τους χώρους που εκδηλώθηκε η φωτιά.

Φωτιά σε διαμέρισμα στον Πειραιά -Στο νοσοκομείο 3 ενήλικες και ένα βρέφος [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφίες: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φωτιά Πειραιάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ