ΝΔ: Οι τακτικισμοί Σκουρλέτη δυναμιτίζουν τη συμφωνία ΤΑΪΠΕΔ-Socar για ΔΕΣΦΑ - iefimerida.gr

ΝΔ: Οι τακτικισμοί Σκουρλέτη δυναμιτίζουν τη συμφωνία ΤΑΪΠΕΔ-Socar για ΔΕΣΦΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αιφνιδιαστική και χωρίς καμία προηγούμενη ενέργεια του υπουργού Ενέργειας θέτει σε σοβαρό κίνδυνο την αποκρατικοποίηση του ΔΕΣΦΑ, που έχει υπογραφεί μεταξύ ΤΑΪΠΕΔ και Socar για την είσοδο στο μετοχικό κεφάλαιο του ΔΕΣΦΑ.

Αυτό καταγγέλει η συντονίστρια Παραγωγής και Εμπορίου της Νέας Δημοκρατίας, Ολγα Κεφαλογιάννη, σημειώνοντας ότι η ανεύθυνη στάση της κυβέρνησης οδηγεί στη μείωση της αξίας της εταιρείας.

«Με την ανεύθυνη στάση της, η Κυβέρνηση οδηγεί στη μείωση της αξίας της εταιρείας, δυναμιτίζει μια από τις σημαντικότερες επενδύσεις, ύψους 400.000.000 ευρώ, στο χώρο της ενέργειας που πέρα από τα άμεσα οικονομικά οφέλη έχει και μεγάλη γεωπολιτική και γεωστρατηγική αξία για τη χώρα», τόνισε η ίδια.

«Επιπλέον, ο αρμόδιος Υπουργός, με τους γνωστούς τακτικισμούς του, υποβαθμίζει περαιτέρω τον ανεξάρτητο ρόλο της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ) καθώς εγείρονται πολύ σοβαρά ερωτήματα παράβασης σε θέματα εθνικού και ενωσιακού Δικαίου.

Οι επικίνδυνες κινήσεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, για άλλη μια φορά, στρέφονται κατά του δημοσίου συμφέροντος, τραυματίζουν βαθύτατα την αξιοπιστία της χώρας, επιδεινώνουν περισσότερο το οικονομικό κλίμα και αποθαρρύνουν υποψήφιους επενδυτές, που τόσο έχει ανάγκη η Ελλάδα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΣΦΑ ΝΔ Σκουρλέτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ