Στην Καβάλα μετέφεραν τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς για λόγους ασφαλείας - iefimerida.gr

Στην Καβάλα μετέφεραν τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς για λόγους ασφαλείας

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΣΙΚΑΚΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Καβάλα μεταφέρθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (20/7) οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί που μετά την απόπειρα πραξικοπήματος προγειώθηκαν στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης και ζήτησαν πολιτικό άσυλο από την Ελλάδα.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα xronometro.com η μεταφορά τους από της Φέρες του Εβρου, έγινε για λόγους ασφαλείας, καθώς στη διάρκεια της χθεσινής δίκης τους στο Μονομελές Αυτόφωρο της Αλεξανδρούπολης, άτομα που μιλούσαν τουρκικά και φέρονται να είναι μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης επιτέθηκαν στους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς που αυτομόλησαν στην Ελλάδα,

Οι 8 θα δικαστούν αύριο, Πέμπτη. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν μάλιστα και τις απαραίτητες συνεντεύξεις στην Υπηρεσία Άσυλου για να προχωρήσει η διαδικασία μετά την αίτηση που έχουν υποβάλλει για να χορήγηση πολιτικού άσυλου από τη χώρα μας. Είναι μια διαδικασία που αναμένεται να κρατήσει για αρκετές ημέρες.

Στην Καβάλα μετέφεραν τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς για λόγους ασφαλείας | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ