Τζέιμς Μάθιου: Ομορφος, στιλάτος και πλούσιος ο αρραβωνιαστικός της Πίπα Μίντλετον [εικόνες] - iefimerida.gr

Τζέιμς Μάθιου: Ομορφος, στιλάτος και πλούσιος ο αρραβωνιαστικός της Πίπα Μίντλετον [εικόνες]

Φωτογραφία: WireImage
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να πάρει η αδελφή της τον δεύτερο πιο περιζήτητο εργένη της Μεγάλης Βρετανίας και, απ' ό,τι φαίνεται, τα κατάφερε, καθώς το τεράστιο δαχτυλίδι στο χέρι της Πίπα μαρτυρά πως αρραβωνιάστηκαν.

Τζέιμς Μάθιου: Ομορφος, στιλάτος και πλούσιος ο αρραβωνιαστικός της Πίπα Μίντλετον [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ο τραπεζίτης Τζέιμς Μάθιου έκανε πρόταση στην Πίπα πέφτοντας στα γόνατα και δίνοντάς της ένα δαχτυλίδι αξίας 250 χιλιάδων λιρών, αφού πριν είχε ζητήσει την άδεια του πεθερού του.

Τζέιμς Μάθιου: Ομορφος, στιλάτος και πλούσιος ο αρραβωνιαστικός της Πίπα Μίντλετον [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Τι ήταν αυτό, όμως, που οδήγησε την Κέιτ να πιέσει την αδελφή της να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον Μάθιου, καθώς οι δυο τους είχαν έρθει κοντά και στο παρελθόν; (Φωτογραφία: Εxpress.com)

Τζέιμς Μάθιου: Ομορφος, στιλάτος και πλούσιος ο αρραβωνιαστικός της Πίπα Μίντλετον [εικόνες] | iefimerida.gr 2

O Μάθιου είναι εκατομμυριούχος, ζει στο πιο εύπορο μέρος του Λονδίνου, είναι υπεύθυνος διαχείρισης κεφαλαίων και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας επενδύσεων Eden Rock Group.

Τζέιμς Μάθιου: Ομορφος, στιλάτος και πλούσιος ο αρραβωνιαστικός της Πίπα Μίντλετον [εικόνες] | iefimerida.gr 3

O γοητευτικός Βρετανός προέρχεται από εύπορη οικογένεια, καθώς στους ίδιους ανήκει ένα πολυτελές θέρετρο στην Καραϊβική, όπου Πίπα και Μάθιου πέρασαν την πρωτοχρονιά μαζί. (Φωτογραφίες: www.Edenrock.com)

Το θέρετρό του ονομάζεται Eden Rock, βρίσκεται στον Άγιο Βαρθολομαίο και κάθε χρόνο «γεμίζει» από διάσημους, πολιτικούς και εκατομμυριούχους. Μάλιστα το US News Travel το έχει χαρακτηρίσει ως το καλύτερο ξενοδοχείο του νησιού.

Τζέιμς Μάθιου: Ομορφος, στιλάτος και πλούσιος ο αρραβωνιαστικός της Πίπα Μίντλετον [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Ο μεγαλύτερος αδελφός του Μάθιου, από την άλλη, δεν έχει καμία σχέση με τον αδελφό του, καθώς είναι γνωστός λόγω ενός reality show που έχει πάρει μέρος και πολύ... γυναικάς. Τα ξένα Μέσα λένε πως ο αδελφός του Τζέιμς έχει κοιμηθεί με περισσότερες από 1.000 γυναίκες, ενώ είχε εθισμό με τα αναβολικά. Αυτό, βέβαια, δεν φαίνεται να πειράζει ιδιαίτερα την Πίπα, μιας και ο Μάθιου είναι gentleman σε όλα.

Τζέιμς Μάθιου: Ομορφος, στιλάτος και πλούσιος ο αρραβωνιαστικός της Πίπα Μίντλετον [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Το στιλ του μελλοντικού συζύγου της Πίπα Μίντλετον έχει έρθει πολλές φορές σε σύγκριση με αυτό του πρίγκιπα Γουίλιαμ και έχει «ψηφιστεί» ως πολύ καλύτερο, με τα ριγέ κουστούμια και τα light blue πουκάμισα να είναι πάντα στις πρώτες του επιλογές.

Το μόνο σίγουρο είναι πως μπορεί η Πίπα Μίντλεντον να μη ζήσει μέσα σε ένα παλάτι με γαλαζοαίματους, αλλά δεν θα χρειαστεί να ακολουθήσει όλους τους αυστηρούς κανόνες του βασιλικού πρωτοκόλλου και να... ψάξει να βρει κατευθείαν δουλειά, όπως την πίεζε η Κέιτ Μίντλετον να κάνει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πίπα Μίντλεντον άνδρας αρραβώνας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ