Σταμάτης: «Το σκέφτομαι εάν θα υπερψηφίσω τον προϋπολογισμό» - iefimerida.gr

Σταμάτης: «Το σκέφτομαι εάν θα υπερψηφίσω τον προϋπολογισμό»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην τοποθέτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής θα ανακοινώσει την απόφαση του για την υπερψήφιση ή όχι του προϋπολογισμού ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Σταμάτης τονίζοντας ότι ακόμα δεν ξέρει εάν θα πει το «ναι» όπως ορίζει η επίσημη γραμμή του κόμματός του.

Ο κ. Σταμάτης όπως δήλωσε στην εφημερίδα Real News « μου δημιουργεί μεγάλο προβληματισμό, το θέμα του προύπολογισμού. Θα παρακολουθήσω την συζήτηση και θα τοποθετηθώ στην Ολομέλεια της Βουλής. Αμφισβητώ συνολικά την φιλοσοφία της κυβέρνησης και του υπουργού Οικονομικών υπό την έννοια ότι ούτε και στον προϋπολογισμό λένε την αλήθεια στον ελληνικό λαό»λέει ο εντελώς εκτος γραμμής κ. Σταμάτης.

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνει ότι οι βουλευτές πρέπει να έχουν άποψη και να πράξουν σύμφωνα και με την συνείδησή τους. «Κάποια στιγμή οι βουλευτές, πρέπει να σπάσουν την σιπωπή των αμνών και να έχουν άποψη σύμφωνα με την συνείδησή τους και με τις απαιτήσεις που εισπράττουν από την κοινωνία» καταλήγει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ