Πυροβόλησαν αστυνομικό στο Κάνσας των ΗΠΑ - iefimerida.gr

Πυροβόλησαν αστυνομικό στο Κάνσας των ΗΠΑ

Φωτογραφία: KCKPD/Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας αστυνομικός πυροβολήθηκε από αγνώστους στο Κάνσας Σίτι των ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας Τέρι Ζίγκλερ, το απόγευμα της Τρίτης.

Η κατάστασή του θύματος παραμένει αδιευκρίνιστη αν και οι πρώτες αναφορές λένε ότι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Κάνσας.

Το περιστατικό συνέβη σε κατοικημένη περιοχή, βορειοδυτικά της πόλης του Κάνσας, με την αστυνομία να ανακοινώνει ότι υπήρχαν δύο ύποπτοι, εκ των οποίων ο ένας βρίσκεται υπό κράτηση, ενώ ο δεύτερος καταζητείται.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι στελέχη της ερευνούσαν ένα έγκλημα όταν δέχθηκαν την ένοπλη επίθεση, ενώ τοπικό δίκτυο ανέφερε ότι παραπάνω από δυο ήταν οι ύποπτοι οι οποίοι άρχισαν να τρέχουν μακριά από το σημείο ώστε να διαφύγουν της σύλληψης.

Πυροβόλησαν αστυνομικό στο Κάνσας των ΗΠΑ | iefimerida.gr 0

Είναι χαρακτηριστικό το tweet του επικεφαλής της αστυνομίας που κάλεσε τους πολίτες «να προσευχηθούν» για την τύχη του αστυνομικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ