Eκπτωση 30% για Σάμο προσφέρει η Hellenic Seaways - iefimerida.gr

Eκπτωση 30% για Σάμο προσφέρει η Hellenic Seaways

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Konstantinos Tsakalidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έκπτωση 30% για τη Σάμο προσφέρει η ακτοπλοϊκή εταιρεία Hellenic Seaways σε μια προσπάθεια για την τόνωση της τουριστικής κίνησης και της τοπικής οικονομίας στο νησί.

Σε συνεργασία με το επιμελητήριο Σάμου, η Hellenic Seaways, συμμετέχει στο προνομιακό εκπτωτικό πακέτο διακοπών στο νησί.

Πιο συγκεκριμένα, ο επισκέπτης που προγραμματίζει τις διακοπές του στο νησί της Σάμου, έχει πλέον τη δυνατότητα να επωφεληθεί της έκπτωσης 30% για τα εισιτήρια καθώς και 30% για το ΙΧ αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την εταιρεία ο κάθε επισκέπτης εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, με ένα κλικ στο http://samoscci.filoxeno.com/el εξασφαλίζει προνομιακές τιμές για τη διαμονή στο νησί της Σάμου, ενώ κατοχυρώνει εκπτωτικό voucher, το οποίο αποστέλλει στη Hellenic Seaways στο e-mail booking@hsw.gr και του αποδίδεται η έκπτωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σάμος ακτοπλοϊκά ταξίδια ΙΧ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ