Το Twitter τρελάθηκε με την κόρη του υποψήφιου αντιπροέδρου του Τραμπ -Γιατί δεν φαίνεται στον καθρέφτη [εικόνα] - iefimerida.gr

Το Twitter τρελάθηκε με την κόρη του υποψήφιου αντιπροέδρου του Τραμπ -Γιατί δεν φαίνεται στον καθρέφτη [εικόνα]

Φωτογραφία: Static Flickr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαμός έγινε στο twitter με μια οικογενειακή φωτογραφία του υποψηφίου Αντιπροέδρου του Ντόναλντ Τραμπ

Ο Μάικ Πενς ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό μια προσωπική στιγμή, μια έξοδο της οικογένειάς του σε ένα εστιατόριο.

Ωστόσο αυτό που... βοήθησε ώστε η φωτογραφία να γίνει viral μόλις σε λίγες ώρες είναι το γεγονός ότι η κόρη του Αντιπροέδρου του Τραμπ δεν έχει... είδωλο στον καθρέφτη!

Όπως καταλαβαίνει κανείς, ούτε βαμπίρ είναι η κόρη του Πενς, ούτε κάποιο μαγικό τρικ έγινε, αφού κρύβεται πίσω από τον πατέρα της, ωστόσο αυτή η οφθαλμαπάτη ήταν αρκετή για να... οργιάσουν οι χρήστες του twitter!

Το Twitter τρελάθηκε με την κόρη του υποψήφιου αντιπροέδρου του Τραμπ -Γιατί δεν φαίνεται στον καθρέφτη [εικόνα]  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Ντόναλτ Τραμπ Μαικ Πενς Twitter
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ