«Σπάταλη και μανιακή με τα ψώνια η Εμινέ Ερντογάν» -Η ίδια δηλώνει πως ζει σεμνά και ταπεινά [εικόνες] - iefimerida.gr

«Σπάταλη και μανιακή με τα ψώνια η Εμινέ Ερντογάν» -Η ίδια δηλώνει πως ζει σεμνά και ταπεινά [εικόνες]

Φωτογραφία: Instagram @rterdogan
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ταγίπ Ρετζέπ Ερντογάν είναι το πρόσωπο των ημερών, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία, από το οποίο βγαίνει πιο ισχυρός από ποτέ.

Κυβερνά την χώρα εδώ και 13 χρόνια (είχε διατελέσει πρωθυπουργός της Τουρκίας από το 2003, πριν γίνει πρόεδρος το 2014), λατρεύεται και μισείται από τον λαό του. Είναι ο άνθρωπος που θα δείτε να κλαίει για τον χαμένο του φίλο του και να αγκαλιάζει παιδιά στον δρόμο και με την ίδια ευκολία να ζητά την καταδίκη και την φυλάκιση όσων έχουν διαφορετική άποψη από τον ίδιο.

Είναι ο άνθρωπος που έχει στην κατοχή του τουλάχιστον τρία παλάτια και έχει συγκεντρώσει στα χέρια του μια τεράστια περιουσία.

Στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται η σύζυγός του Εμινέ, η οποία ισχυρίζεται πως ζει μια «ταπεινή και σεμνή» ζωή υπό τις μουσουλμανικές αξίες και πως περνά τον χρόνο της στο παλάτι, φτιάχνοντας ξύδι από μήλα. Οι φήμες, ωστόσο, θέλουν την Εμινέ να είναι μανιακή με τα ψώνια και να λάτρης του να σπαταλά τα χρήματα του συζύγου της.

Η γεμάτη ψώνια και σπατάλες ζωή της Εμινέ Ερντογάν αλλά και το παλάτι της χλιδής που μένει με τον Τούρκο πρόεδρο στο BOVARY.GR, πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ