«Κουνελάκι» του Playboy δημοσίευσε φωτογραφία γυμνής γυναίκας γιατί ενοχλήθηκε- Εμπλεξε με την αστυνομία - iefimerida.gr

«Κουνελάκι» του Playboy δημοσίευσε φωτογραφία γυμνής γυναίκας γιατί ενοχλήθηκε- Εμπλεξε με την αστυνομία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχει κάνει «όνομα» βγάζοντας τα ρούχα της, αλλά ενοχλήθηκε όταν είδε μία γυμνή γυναίκα στο γυμναστήριο και αποφάσισε να την εκθέσει δημοσιεύοντας τη φωτογραφία της στα social media.

Πέρα από την κατακραυγή που προκάλεσε αυτό το «κουνελάκι» του Playboy, τώρα έμπλεξε και με την αστυνομία. Ολα ξεκίνησαν όταν η Ντάνι Μάδερς έκρινε σωστό να φωτογραφίσει κρυφά μία γυναίκα, που ήταν γυμνή σε αποδυτήρια γυμναστηρίου στο Λος Αντζελες. Στη συνέχεια δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Snapchat με το σχόλιο «Αν δεν μπορώ να το ξεχάσω εγώ, τότε δεν μπορείτε ούτε εσείς».

Από εκείνη τη στιγμή, η 29χρονη δέχθηκε σφοδρή κριτική και της απαγορεύθηκε η είσοδος σε όλα τα γυμναστήρια της συγκεκριμένης αλυσίδας στο Λος Αντζελες. Επιπλέον, η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το αν το μοντέλο- που είχε αναδειχθεί Playmate της χρονιάς το 2015- παραβίασε το νόμο.

Μετά από την κατακραυγή, η Μάδερς απολογήθηκε και διέγραψε τους λογαριασμούς της στο Twitter και το Instagram. «Ηταν απολύτως λάθος και δεν ήταν αυτό που ήθελα να κάνω. Ξέρω ότι είναι λάθος η προσβολή για το σώμα. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Ξέρω ότι αναστάτωσα πολλούς ανθρώπους, αλλά παρακαλώ πιστέψτε με όταν λέω ότι δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο, ούτε πρόκειται, έχετε τον λόγο μου», έγραψε στο μήνυμά της, στο οποίο υποστήριζε ότι ήθελε να στείλει τη φωτογραφία σε συνομιλία με φίλη της, αλλά κατά λάθος τη δημοσίευσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντάνι Μάδερς «κουνελάκι» Playboy
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ