Αντιδρά η ΝΔ στην παράταση της συζήτησης για τον εκλογικό νόμο: Υποβάθμιση της Βουλής και απαξίωση - iefimerida.gr

Αντιδρά η ΝΔ στην παράταση της συζήτησης για τον εκλογικό νόμο: Υποβάθμιση της Βουλής και απαξίωση

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονη ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στην απόφαση της Βουλής να παρατείνει κατά μία ημέρα της συζήτησης για τον εκλογικό νόμο.

Για το θέμα έκανε παρέμβαση στην ολομέλεια της Βουλής ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, Κώστας Τσιάρας, τονίζοντας ότι η αλλαγή έγινε επειδή ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορούσε να βρίσκεται στη Βουλή το βράδυ της Τετάρτης.

Ο κ. Τσιάρας έκανε λόγο για υποβάθμιση του κοινοβουλίου και απαξίωση των Θεσμών «λόγω της αυθαίρετης απόφασης της Βουλής» να μεταθέσει κατά μία ημέρα την ψηφοφορία επειδή, σύμφωνα με τα όσα είπε, δεν μπορούσε να βρεθεί ο πρωθυπουργός στη Βουλή το βράδυ της Τετάρτης.

«Θα πρέπει ο πρωθυπουργός να προσαρμόζει το πρόγραμμά του στις ανάγκες της Βουλής και όχι η Βουλή να προσαρμόζεται στις ανάγκες και τα ''μπορώ και δεν μπορώ'' του πρωθυπουργού», τόνισε ο κ. Τσιάρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ εκλογικός νόμος Κώστας Τσιάρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ