To Peugeot 2008 απέκτησε ακόμα πιο έντονο χαρακτήρα SUV - iefimerida.gr

To Peugeot 2008 απέκτησε ακόμα πιο έντονο χαρακτήρα SUV

Peugeot 2008 SUV
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To Peugeot 2008 απέκτησε πλέον πιο στιβαρό χαρακτήρα και πιο έντονα SUV στοιχεία, ενώ παράλληλα διαθέτει καινούργια φωτιστικά σώματα με 3D LED προβολή, νέα χρώματα αμαξώματος που αναδεικνύουν την έντονη προσωπικότητά του και πιο πλούσιο βασικό εξοπλισμό, που τονίζει ακόμα περισσότερο την ανανέωσή του.

Στον τομείς της ασφάλειας, της άνεσης και της τεχνολογίας, αξίζει να σημειώσουμε πως το νέο SUV 2008 διατίθεται με σύστημα PEUGEOT Grip Control 5 επιλογών ανάλογα με τις συνθήκες του οδοστρώματος για πλήρη έλεγχο πρόσφυσης, με τα συστήματα Active City Brake και Park Assist, καθώς και με κάμερα οπισθοπορείας.

To Peugeot 2008 απέκτησε ακόμα πιο έντονο χαρακτήρα SUV   | iefimerida.gr 0



Στο εσωτερικό του νέου SUV 2008 κυριαρχεί το PEUGEOT i-Cockpit. Διακρίνεται για το κόμπακτ σπορ τιμόνι και τον υπερυψωμένο πίνακα οργάνων, που παρέχει τη μέγιστη πληροφόρηση ακριβώς στο οπτικό πεδίο του οδηγού. Παράλληλα είναι κομψά σχεδιασμένο με απαλό LED φωτισμό και με μια κεντρική οθόνη οθόνη αφής 7’’ η οποία παρέχει άμεση και εύκολη πρόσβαση στο ηχοσύστημα, πλοήγηση, τηλέφωνο και πληροφορίες οχήματος. Η λειτουργία MirrorScreen MirrorLinkTM ή Apple Carplay αναπαράγει το περιερχόμενο ενός smartphone στην οθόνη του αυτοκινήτου για πλήρη χειρισμό των εφαρμογών. Διαθέτει πολλές εφαρμογές όπως το Start MyPeugeot (ψηφιακή «βιβλιοθήκη» του αυτοκινήτου), το iCoyote, (πληροφορίες για το κυκλοφοριακό και τις επείγουσες καταστάσεις), ή το Parkopedia (εξεύρεση θέσης στάθμευσης). Ενδιαφέρον στοιχείο εξοπισμού και η μεγάλη, γυάλινη ηλιοροφή.

To Peugeot 2008 απέκτησε ακόμα πιο έντονο χαρακτήρα SUV   | iefimerida.gr 1



Το νέο SUV 2008 εφοδιάζεται με κινητήρες Best in Class Euro6: τον PureTech βενζίνης 1.2 (Kινητήρας της Χρονιάς 2016) και BlueHDi diesel 1.6, σε συνδυασμό με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο, με απόδοσης από 82 έως 130 ίππους και με εκπομπές CO2 από 90 έως 114 γρ./χλμ.

Η οικογενειακή διάσταση του νέου PEUGEOT 2008 διαφαίνεται από το μέγεθος του χώρου αποσκευών του, που κυμαίνεται από 410 έως 1.400 λίτρα, χάρη στα διαιρούμενα και αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα, ενώ κάτω από το κάλυμμα του δαπέδου του πορτμπαγκάζ υπάρχει έναν επιπλέον χώρος 22 λίτρων.

To Peugeot 2008 απέκτησε ακόμα πιο έντονο χαρακτήρα SUV   | iefimerida.gr 2



Το νέο PEUGEOT 2008 μπορείτε να το αποκτήσετε με 14.850€ και σε συνδυασμό με το πρόγραμμα FUTURE 6 πληρώνοντας την πρώτη δόση μετά από 6 μήνες άτοκα, με 208 € το μήνα, και με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Peugeot 2008 Peugeot
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ