Δικηγόρος των 8 Τούρκων στρατιωτικών: Θα ζητήσουμε τριήμερη αναβολή - iefimerida.gr

Δικηγόρος των 8 Τούρκων στρατιωτικών: Θα ζητήσουμε τριήμερη αναβολή

Φωτογραφία: Eurokinissi/Βασίλης Βερβερίδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επανέλαβε ότι οι πελάτες της δεν γνώριζαν τίποτα για το πραξικόπημα.

Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ μίλησε η συνήγορος των 8 Τούρκων συλληφθέντων, που έχουν ζητήσει πολιτικό άσυλο από την Ελλάδα, σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με τα όσα είπα η κ. Ίλια Μαρινακη, οι δικηγόροι των Τούρκων στρατιωτικών θα ζητήσουν τριήμερη -και όχι 48ωρη- αναβολή που προβλέπεται από το νόμο για να ετοιμάσουν την κατάθεσή τους.

«Το ποινικό δικαστήριο θα τελειώσει σύντομα και περιμένουμε μια καλή απόφαση ώστε να μην ασκήσουμε έφεση» υπογράμμισε η δικηγόρος για να συνεχίσει λέγοντας:

Οι πελάτες μου δεν γνώριζαν ότι γίνεται πραξικόπημα. Έλαβαν εντολές από ανωτέρους τους για να μεταφέρουν τραυματίες από τους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, πράγμα που έπραξαν μέχρι που δέχτηκαν πυρά από την αστυνομία. Στη συνέχεια έλαβαν μηνύματα ότι γίνεται πραξικόπημα και φοβήθηκαν για τη ζωή τους.

Ερωτηθείσα, πόσο καιρό μπορεί να πάρει η εξέταση για πολιτικό άσυλο, απάντησε τρεις μήνες, ενώ όπως υπογράμμισε, οι 8 Τούρκοι δεν έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν μεταφορά σε όλη τη χώρα.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ