Ο ISIS ανέλαβε την ευθύνη μέχρι και για τη φωτιά από πυροτεχνήματα στον Πύργο του Αιφελ - iefimerida.gr

Ο ISIS ανέλαβε την ευθύνη μέχρι και για τη φωτιά από πυροτεχνήματα στον Πύργο του Αιφελ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι και για τη φωτιά που προκλήθηκε στον Πύργο του Αιφελ την Πέμπτη και αποδόθηκε σε ατύχημα από πυροτεχνήματα ανέλαβε την ευθύνη το Ισλαμικό Κράτος.

Στο βίντεο με τίτλο «ποιός είναι ο επόμενος», οι τρομοκράτες ισχυρίζονται ότι η φωτιά που προκλήθηκε στον Πύργο του Αιφελ στις 14 Ιουλιου, την Ημέρα της Βαστίλης, ήταν αποτέλεσμα δικής τους επίθεσης, καθώς περιλαμβάνουν το περιστατικό στις εικόνες από «χτυπήματά» τους. Βέβαια, για το εν λόγω συμβάν οι γαλλικές αρχές είχαν κάνει λόγο για ατύχημα από πυροτεχνήματα.

Στο βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε από τη φιλική στο Isis ομάδα ομάδα Al - Battar στα μέσα ενημέρωσης, οι τζιχαντιστές καυχιούνται για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, τις Βρυξέλλες, τη Νίκαια, το Ορλάντο και αναρωτιούνται ποιός θα είναι ο επόμενος στόχος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ