Σαουδάραβας πρίγκιπας στη Μυτιλήνη με τη «Χριστίνα» -Εξαιτίας των γεγονότων στην Τουρκία [εικόνες] - iefimerida.gr

Σαουδάραβας πρίγκιπας στη Μυτιλήνη με τη «Χριστίνα» -Εξαιτίας των γεγονότων στην Τουρκία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία θρυλική θαλαμηγός, η «Χριστίνα» του Αριστοτέλη Ωνάση, έδεσε στο λιμάνι της Μυτιλήνης τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Με την πολυτελή θαλαμηγό κάνει διακοπές ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Ματζέντ Μπιν Αμντουλαχ μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ, γιος του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, μαζί με οχτώ καλεσμένους του, οι οποίοι άλλαξαν τα σχέδιά τους εξαιτίας της απόπειρας πραξικοπήματος στην Τουρκία.

Σαουδάραβας πρίγκιπας στη Μυτιλήνη με τη «Χριστίνα» -Εξαιτίας των γεγονότων στην Τουρκία [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, με τις αναταραχές να ξεσπούν στην Κωνσταντινούπολη, απέπλευσαν από εκεί, αλλά αντί για την Αλικαρνασσό, όπου σκόπευαν να κατευθυνθούν, προτίμησαν να επισκεφθούν ελληνικά νησιά.

Ετσι, τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έδεσαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, η θαλαμηγός θα πάει και στη Χίο στη συνέχεια.

Σαουδάραβας πρίγκιπας στη Μυτιλήνη με τη «Χριστίνα» -Εξαιτίας των γεγονότων στην Τουρκία [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Λιγότερο από μισό μίλι από τη δημοφιλή ακτή των Βατερών στη νότια Λέσβο βρίσκονται εδώ και ώρα δυο θαλαμηγοί, η ιστορική «Χριστίνα » με το Σαουδάραβα πρίγκιπα Ματζέντ Μπιν Αμντουλαχ μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ της βασιλικής οικογένειας της Αραβικής χερσονήσου και τους καλεσμένους του και η «Elegant 007» με Ρώσους επιβαίνοντες, φίλους του πρίγκιπα.

Φωτογραφία: lesvosnews.net

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ