Οι 10 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο – Καλύτερος ευρωπαϊκός περιφερειακός αερομεταφορέας η Aegean - iefimerida.gr

Οι 10 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο – Καλύτερος ευρωπαϊκός περιφερειακός αερομεταφορέας η Aegean

Φωτογραφία: KAMIL KRZACZYNSKI/EPA/ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο για το 2016 είναι η «Emirates», σύμφωνα με την καθιερωμένη, ετήσια έρευνα που πραγματοποιεί μεταξύ εκατομμυρίων επιβατών η Skytrax.

Η διεθνής αεροπορική εταιρεία, με έδρα το Ντουμπάι, κέρδισε φέτος την κορυφαία διάκριση στην τελετή «Skytrax World Airline Awards» που έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη, στο International Farnborough Airshow, στην Αγγλία.

Η έρευνα αξιολογεί τη συνέπεια και την ποιότητα των υπηρεσιών της κάθε εταιρείας μεταξύ των κορυφαίων αερομεταφορέων του κόσμου, δήλωσε ο Edward Plaisted, Διευθύνων Σύμβουλος της Skytrax.

«Οι αεροπορικές εταιρείες της Μέσης Ανατολής συνεχίζουν να κυριαρχούν σε παγκόσμιο επίπεδο», δήλωσε ο επικεφαλής της Skytrax και πρόσθεσε «η Virgin America συνεχίζει να κυριαρχεί στην Βόρεια Αμερική, ενώ η Turkish Airlines κερδίζει συνεχώς έδαφος».

Τα βραβεία χωρίζονται σε 73 κατηγορίες, από το ποια εταιρεία έχει την καλύτερη οικονομική θέση μέχρι το ποια έχει την καλύτερη καθαριότητα της καμπίνας».

Στην κατηγορία «Καλύτερος Περιφερειακός αερομεταφορέας στην Ευρώπη», το βραβείο κέρδισε η δική μας Aegean.

Η κορυφαία δεκάδα:

1. Emirates

2. Qatar Airways

3. Singapore Airlines

4. Cathay Pacific

5. ANA All Nippon Airways

6. Etihad Airways

7. Turkish Airlines

8. EVA Air

9. Qantas Airways

10. Lufthansa

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ