Δημοσιογράφος του Guardian: Ο Ερντογάν μου έστειλε sms για να τον στηρίξω! - iefimerida.gr

Δημοσιογράφος του Guardian: Ο Ερντογάν μου έστειλε sms για να τον στηρίξω!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αποκάλυψη ότι ο ο Ταγίπ Ερντογάν της έστειλε μήνυμα στο κινητό για να στηρίξει τον ίδιο και το τουρκικό κράτος την ώρα του πραξικοπήματος έκανε η δημοσιογράφος Alev Scott.

Η ανταποκρίτρια του Guardian και του Politico στην Τουρκία μάλιστα δημοσιοποίησε και το sms του Τούρκου Προέδρου για του λόγου το αληθές, ενώ όπως τόνισε στο BBC ήταν ανακουφιστικό το γεγονός ότι το κίνημα φαίνεται ότι απέτυχε.

Δημοσιογράφος του Guardian: Ο Ερντογάν μου έστειλε sms για να τον στηρίξω! | iefimerida.gr 0

Ο κ. Ερντογάν αναφέρει στο γραπτό του μήνυμα προς την δημοσιογράφο του Guardian ότι οι πραξικοπηματίες έχουν αναπτύξει ομάδες με τεθωρακισμένα οχήματα και όπλα στην Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη, επιδιώκοντας να πάρουν τον έλεγχο της εξουσίας.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας κάνει λόγο για εκβίαση, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για απόκλιση από τις αρχές στις οποίες βασίζεται τα τελευταία 70 χρόνια το τουρκικό έθνος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Guardian ανταποκρίτρια Ερντογάν στηρίξω
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ