Ο Ζησιάδης απάντησε μέσω... facebook χωρίς ονόματα Ελλήνων πολιτικών - iefimerida.gr

Ο Ζησιάδης απάντησε μέσω... facebook χωρίς ονόματα Ελλήνων πολιτικών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο βουλευτής της Ελβετικής Ομοσπονδία Ιωσήφ Ζησιάδης επέλεξε το facebook για να απαντήσει στην επιστολή του προέδρου της επιτροπής ελέγχου των οικονομικών των κομμάτων και των βουλευτών Ευάγγελου Αργύρη, για το θέμα των καταθέσεων ελλήνων βουλευτών σε ελβετικές τράπεζες.

Σε ανάρτησή του αποφεύγει να αναφέρει οτιδήποτε για καταθέσεις ελλήνων βουλευτών στην Ελβετία, αλλά μέμφεται τις κυβερνήσεις από το 2005 και μετά ότι δεν προώθησαν τη διακρατική συνεργασία Ελλάδας - Ελβετίας για την πάταξη της φορολογικής απάτης, όπως τους είχε προτείνει η ελβετική πλευρά.

«Η ουσία του ζητήματος που θα έπρεπε να απασχολεί τον ελληνικό πολιτικό κόσμο δεν είναι αν κάποιος έχει στην κατοχή του τραπεζικά στοιχεία – τα οποία δεν μπορεί να έχει με νόμιμο τρόπο-, αλλά γιατί οι ελληνικές κυβερνήσεις (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) από το 2005 δεν ανταποκρίνονται στη συνεργασία που προτείνουν οι ελβετικές αρχές για την καταπολέμηση της φορολογικής απάτης» αναφέρει ο κ. Ζησιάδης ενώ η απάντηση του έφτασε στον Πρόεδρο της Βουλής αφού προηγουμένως είχε δημοσιοποιηθεί διαδικτυακά, ενώ σε αυτή αναφέρεται ότι και ο ίδιος μέσω διαδικτύου πληροφορήθηκε την πρόσκλησή του να καταθέσει την ελληνική Βουλή ό,τι στοιχεία διαθέτει για τυχόν καταθέσεις ελλήνων βουλευτών στην Ελβετία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ