Φάμελλος: Εχουμε ζητήσει συγγνώμη με τον... τρόπο μας από τον ελληνικό λαό - iefimerida.gr

Φάμελλος: Εχουμε ζητήσει συγγνώμη με τον... τρόπο μας από τον ελληνικό λαό

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Συγγνώμη δεν θα ζητήσουμε από την αντιπολίτευση που έφερε σ’ αυτή την κατάσταση τη χώρα» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος απαντώντας στη ΝΔ.

Μιλώντας στον Real Fm ο κ. Φάμελλος τόνισε: «Εμείς έχουμε ζητήσει με τον τρόπο μας συγγνώμη από τον ελληνικό λαό στις εκλογές του Σεπτεμβρίου όταν είπαμε ότι δεν μπορούμε να πετύχουμε αυτά που δεσμευτήκαμε τον Ιανουάριο και μπορούμε όμως να βρούμε μια διέξοδο στο πλαίσιο του συμβιβασμού που κάναμε τον Αύγουστο.»

Ο κ. Φάμελλος αναφέρθηκε και στο θέμα με τις τηλεοπτικές άδειες καθώς και στο τι θα γίνει με τα κανάλια που θα κλείσουν. «Να μην επιτρέπουμε διακοπή κυβερνήτη Mediαρη, θέσαμε το πλαίσιο εμείς. Δεν θα παρέμβουμε ποιος θα πάρει την άδεια. Θα είναι διαφανής και αποτελεσματικός διαγωνισμός. Τα 4 κανάλια που θα πάρουν άδεια υπολογίζονται ότι θα είναι 2.000 εργαζομένων, οπότε θα θα καλυφθεί πλήρως το κομμάτι. Θα πρέπει τα 4 κανάλια να αξιοποιήσουν το στελεχιακό δυναμικό των καναλιών που δεν θα έχουν άδεια. Θα μπούμε σε συνθήκες δικαίου, ένα τίμιο σύστημα» είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ